Datum prihoda
Datum odhoda
Število gostov

dobrodošli

DOBRODOŠLI

V APARTMAJIH

VILA EMONA LJUBLJANA

Sveže prenovljeni apartmaji Vila Emona se nahajajo na robu centra Ljubljane v čudovitem zelenem okolju. Do središča mesta imate tako zgolj 5 minut hoje.

Gostom pa je prijeten in miren kotiček ter najvišje možno udobje zagotovljeno z razkošno in skrbno izbrano notranjo opremo.

Naša zgodba

_

Dva tisoč let pred današnjo Ljubljano, je na tem območju stalo rimsko mesto Emona. To je bilo sicer majhno, a strateško izredno pomembno središče rimskega imperija. Govorimo namreč o obzidanem urbanem naselju s kvadratno razporeditvijo ulic, osrednjim forumom, drugimi javnimi zgradbami in celo o oskrbi z vodo ter kanalizacijo. Apartmaje Vile Emona smo tako s ponosom na svojo zgodovino in dediščino, poimenovali prav po tem znamenitim rimskim mestom. Ta je bil zagotovo eden od temeljev čudovite Ljubljane, kjer na obrobju centra dandanes stojijo tudi naši apartmaji.

Uživajte v bivanju v naših apartmajih Vila Emona Ljubljana

REZERVIRAJ ZDAJ

VILA EMONA

vaš dom v čudoviti Ljubljani

Cobblers bridge, illuminated for New Years celebration
vila-emona-app4-01
_DSC4468_Barjanska_foto_Janez_Marolt_1_resize
vila-emona-app10-05
Vila Emona Ljubljana
vila-emona-app9-01
ljubljana-vila-emona-02
vila-emona-app10-01
ljubljana-vila-emona-04
_DSC4478_Barjanska_foto_Janez_Marolt_resize
vila-emona-ljubljana-getting-around-02
vila-emona_booking_review

Iščete prijetno in mirno bivanje?

Le 5 minut hoje od središča Ljubljane, pa vendar v čudovitem zelenem okolju.

KONTAKTIRAJTE NAS

NAŠA LOKACIJA

Naslov

Barjanska cesta 10, 1000 Ljubljana

Kaj o naši nastanitivi menijo gostje?

Nastanitev je na dobri lokaciji, apartma se nahaja v čudoviti prenovljeni stavbi. Apartma je dobro opremljen in res izgleda kot na fotografijah. Zaposleni v Vili Emona so bili zelo odzivni in so hitro rešili vsako drobno stvari, ki se mi je pojavila med mojim enomesečnim bivanjem v Ljubljani.
Barbara
Združeno kraljestvo
Sodoben apartma, lokacija je bila kot nalašč za moje bivanje v Ljubljani – blizu središča starega mesta. V bližini je veliko možnosti za jesti.
Albert
Nemčija
Odlična lokacija in čudovit razgled iz moje sobe. Kakovost apartmaja je neverjetna. Apartmaji so tudi zelo zelo čisti. Če bivate poslovno, boste zagotovo načrtovali vrnitev na vikend oddih v te čudovite apartmaje.
Olga
Rusija
V Ljubljani sem imel sestanek, nato pa sem sredi mesta našel  Vilo Emona s parkiriščem. Lokacija je odlična, velikost apartmaja je bila primerna s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad. Apartma je bil tudi popolnoma čist.
Daniele
Italija
Lokacija Vile Emona je odlična. Do Tromostovja je približno 10 minut hoje. Sobe so bile zelo prostorne in udobne ter večje od pričakovane velikosti. Bili smo 4 v sobi (2 odrasla in 2 otroka) in se nismo počutili utesnjeno. Vila Emona je idealen kraj za bivanje v Ljubljani, če imate otroke.
Josip
Hrvaška