O nas

 

Dva tisoč let pred današnjo Ljubljano, je na tem območju stalo rimsko mesto Emona. To je bilo sicer majhno, a strateško izredno pomembno središče rimskega imperija. Govorimo namreč o obzidanem urbanem naselju s kvadratno razporeditvijo ulic, osrednjim forumom, drugimi javnimi zgradbami in celo o oskrbi z vodo ter kanalizacijo. Apartmaje Vile Emona smo tako s ponosom na svojo zgodovino in dediščino, poimenovali prav po tem znamenitim rimskim mestom. Ta je bil zagotovo eden od temeljev čudovite Ljubljane, kjer na obrobju centra dandanes stojijo tudi naši apartmaji.

  • Skrbno prenovljeni apartmaji Vila Emona
  • Apartmaji se nahajajo na robu centra Ljubljane
  • Zgolj 5 minut stran od središča Ljubljane, pa vendar v čudovitem zelenem okolju
  • Prijeten in miren kotiček ter največje možno udobje za naše goste

Ljubljana je čudovito, zeleno in razgibano glavno mesto Slovenije. Tempo življenja je tu zagotovo bolj sproščeno in umirjeno, govorimo namreč o kraju, kjer se domačini in turisti lahko sprostijo in preprosto uživajo v vsakem dnevu znova.

 

Odkrijte čudovito in osupljivo pokrajino, ki jo lahko raziščete na enodnevnih izletih. Ljubljana je namreč odlično izgodišče za opravljanje dnevnih izletov po Sloveniji.

 

Bivajte v naših apartmajih Vile Emona, medtem ko ste v Ljubljani. Želeli se boste vrniti … in zagotovo boste zopet dobrodošli!

Kaj o naši nastanitivi menijo gostje?

Nastanitev je na dobri lokaciji, apartma se nahaja v čudoviti prenovljeni stavbi. Apartma je dobro opremljen in res izgleda kot na fotografijah. Zaposleni v Vili Emona so bili zelo odzivni in so hitro rešili vsako drobno stvari, ki se mi je pojavila med mojim enomesečnim bivanjem v Ljubljani.
Barbara
Združeno kraljestvo
Sodoben apartma, lokacija je bila kot nalašč za moje bivanje v Ljubljani – blizu središča starega mesta. V bližini je veliko možnosti za jesti.
Albert
Nemčija
Odlična lokacija in čudovit razgled iz moje sobe. Kakovost apartmaja je neverjetna. Apartmaji so tudi zelo zelo čisti. Če bivate poslovno, boste zagotovo načrtovali vrnitev na vikend oddih v te čudovite apartmaje.
Olga
Rusija
V Ljubljani sem imel sestanek, nato pa sem sredi mesta našel  Vilo Emona s parkiriščem. Lokacija je odlična, velikost apartmaja je bila primerna s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad. Apartma je bil tudi popolnoma čist.
Daniele
Italija
Lokacija Vile Emona je odlična. Do Tromostovja je približno 10 minut hoje. Sobe so bile zelo prostorne in udobne ter večje od pričakovane velikosti. Bili smo 4 v sobi (2 odrasla in 2 otroka) in se nismo počutili utesnjeno. Vila Emona je idealen kraj za bivanje v Ljubljani, če imate otroke.
Josip
Hrvaška